www.fordscorpio.ee pealeht www.fordscorpio.ee
Eesti Ford Scorpio Klubi

KKKKKK   OtsiOtsi   Kasutajate nimekiriKasutajate nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeruRegistreeru 
 ProfiilProfiil   Logi sisse, et näha oma erasõnumeidLogi sisse, et näha oma erasõnumeid   Logi sisseLogi sisse 

Detailsed pidid, skeemid, tootekoodid jne...

Postita uus teema   Vasta teemale    www.fordscorpio.ee pealeht -> Flash
 Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Sõnum
RuC
Huviline
Huviline

Sõnumeid: 102

SõnumSaadetud: 17 aprill 2010, 23:17    Pealkiri: Detailsed pidid, skeemid, tootekoodid jne... Vasta tsiteerides

Vabandan ette kui teema olemas juba aga mina ei leidnud otsinguga, ning ei leidnud ka google otsinguga midagi taolist. et küsimus siis selline et kas on keegi leidnud möne keskonna netis kus saaks taolist infot nagu on bemaritele keskkonnas realoem.com, et toon paar pildi näidet, näiteks siin 7mese katuseluugi skeem http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GC41&mospid=47346&btnr=54_0149&hg=54&fg=05 leiaks scorpa oma saaks tüüpviga nagu sulalumi salongi lihtsamalt lahendada ning http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GC41&mospid=47346&btnr=52_0097&hg=52&fg=10 siin saaks seletada istmete viltuvajumist, samas seal keskonnas ka detaili koodid mille sisestad united motorsi kodulehele ning saad vastuse eseme hinnale ja laos saadavusele, olen otsinud aga pole leidnud scorpale mittemidagi sarnast, kui keegi teab siis vöiks jagada ja kui teemast juba kusagil juttu tehtud siis minu vabandused aga paluks viidet sinna. ning kui möni körgem tegelane leiab et vales kohas teema siis palunväga, liigutage sobivamasse kohta.
ette tänades RuC
intz
Klubi liige
Klubi liige

Sõnumeid: 343

SõnumSaadetud: 17 aprill 2010, 23:31    Pealkiri: Vasta tsiteerides

sellist kohta vist tõesti pole kus saaksid
ka asja hinda ja laoseisu vaadata.. meie riigis siis.
kuid siuxed
joonised on kõik netis olemas..
vihjex on venemaa.. Laughing
Back to top
Vaata kasutaja profiili Saada erasõnum  
RuC
Huviline
Huviline

SõnumSaadetud: 17 aprill 2010, 23:34    Pealkiri: Vasta tsiteerides

seoses venemaaga siuke jama et maioska isegi venetähti kokku veerida Confused veelvähem siis orjenteeruda sealkeskondades...
laurilepler
Räägib Igal Pool Kaasa
Räägib Igal Pool Kaasa

Sõnumeid: 1462

SõnumSaadetud: 18 aprill 2010, 0:20    Pealkiri: Vasta tsiteerides

see et keelt ei oska on ainult kas koolist popitamise või läbimõtlemata valikainete valimine kooliajal. paraku on nii, et meie riigis on vene keelt vaja, kui mitte venelaste endiga rääkimiseks, siis näiteks poolakad ja muude endiste NSVL'i sateliitriikide elanikud saavad sellest aru
Vaata kasutaja profiili Saada erasõnum   Külastaja selle kasutaja kodulehte MSN Messenger
RuC
Huviline
Huviline

SõnumSaadetud: 18 aprill 2010, 0:34    Pealkiri: Vasta tsiteerides

venekeel koolis jah kahjuks jäi tahaplaanile, spikreid oli kuhjaga ja tähestikku siiani ei tunne, samas ingliskeel nii puhtalt selge kui ültse vöimalik, aga see selleks, ma ei teinud siia teema oma halbu valikuid minevikust lahkama, vaid probleemiga. aga see venekeele oskamatus jah kätte maksnud juba korduvalt ja maksab vast veel. aga ikkagi, kas töesti vöimalik et auto mis on saksa toode ja usa juurtega, toodetud vaid euroopasse ja usasse, on detailsemalt lahatud vaid venemaal, ning sakasa ja ingliskeelt rääkiv keskond pole endale teinud kasutus kölbliku veebipöhilist kohta kus auto ehitust näha....
laurilepler
Räägib Igal Pool Kaasa
Räägib Igal Pool Kaasa

Sõnumeid: 1462

SõnumSaadetud: 18 aprill 2010, 0:57    Pealkiri: Vasta tsiteerides

tegelikult on inglastel ka kindlasti selline asi olemas, aga seda pole võimalik isegi mitte guugeldades leida. mul oli isegi link olemas, aga sunnik jäi eelmise kõvaketta peale, mis nagu elektroonikale omaselt lasi tööks vajaliku suitsu välja
Vaata kasutaja profiili Saada erasõnum   Külastaja selle kasutaja kodulehte MSN Messenger
RuC
Huviline
Huviline

SõnumSaadetud: 25 aprill 2010, 12:36    Pealkiri: Vasta tsiteerides

aga olgu, kui ei leia keskonda netis siis ehk keegi oskab öelda programmi nime, nagu on vw ja audidel ETKA mis olemuselt suht sama mis realoem nign lisaks ka opelitel oli mingi ja samuti mersudel esindusest saab osta cd plaadi kus köik olemas, kas fordidele siitkandist on analoogi olemas...
Lauri
Huviline
Huviline

Sõnumeid: 249

SõnumSaadetud: 25 aprill 2010, 23:22    Pealkiri: Vasta tsiteerides

Ford Technical Information System ehk lühidalt TIS on selle proge nimi, kus kirjas kõik ehituse ja remondiga seotud detailsed juhendid, tehnilise teeninduse teadaanded ning elektriskeemid. Ford Microcat on varuosade programm.
RuC
Huviline
Huviline

SõnumSaadetud: 29 mai 2010, 16:16    Pealkiri: Vasta tsiteerides

ikka jama hetkel veel mul, nimelt TIS on alates punnsilmast ning Ford Microcat on kavalproge mida keegi pole vabavaraks suutnud lahti murda ning raha küll ei kavatse hakata maksma selle kasutamise eest kui endale tahan lissalt vaadata eronevaod pilte ja varjante et edasi möelda et mida teha autoga...
intz
Klubi liige
Klubi liige

Sõnumeid: 343

SõnumSaadetud: 29 mai 2010, 19:21    Pealkiri: Vasta tsiteerides

RuC kirjutas:
ikka jama hetkel veel mul, nimelt TIS on alates punnsilmast ning Ford Microcat on kavalproge mida keegi pole vabavaraks suutnud lahti murda ning raha küll ei kavatse hakata maksma selle kasutamise eest kui endale tahan lissalt vaadata eronevaod pilte ja varjante et edasi möelda et mida teha autoga...

raha maxab igatpidi... Rolling Eyes
võta mõni kursus vene keelt... Laughing
leiad kõik mis vaja....
kapitalism krt. Cool
Back to top
corvus corax
Tavakasutaja
Tavakasutaja

Sõnumeid: 28

SõnumSaadetud: 16 juuli 2010, 10:21    Pealkiri: Vasta tsiteerides

RuC kirjutas:
Usu mind ... netiavarustes on seegi olemas. Aga tavaliselt foorumites sellest ei tohi rääkida. Mina küll leidsin.
Siia lollidel asja pole.
http://p6randaalune.blogspot.com/
Back to top
r2x007
Väga Jutukas Kasutaja
Väga Jutukas Kasutaja

Sõnumeid: 724

SõnumSaadetud: 16 juuli 2010, 10:38    Pealkiri: Vasta tsiteerides

mul ka see olemas nüüd
Näita sõnumeid, mis postitatud viimase:   
Postita uus teema   Vasta teemale    www.fordscorpio.ee pealeht -> Flash Kõik ajad on GMT + 3 tundi
Lk 1 (kokku 1 lk)

Hüppa:  
Sa ei või postitada uut teemat
Sa ei või vastata sõnumitele
Sa ei või muuta oma sõnumeid
Sa ei või kustutada oma sõnumeid
Sa ei või vastata küsitlustele